Lucka 24: God Jul hälsning!

Så var vår kalender slut för denna gången. Stort TACK till alla er som ställt upp med bilder och svarat på intervjuer! Tillsammans har vi gjort den här julkalendern så här bra. Särskilt extra tack till Smet som roddat och fixat i bakgrunden av kalendern, bjud honom på glögg om ni råkas i mellandagarna! Sedan 1 december har vi haft mellan 300-800 unika besökare per dag och 5494 unika besökare sammanlagt, enligt google analytics. De flesta besökarna är från Stockholm, sedan Malmö-Göteborg-Jönköping m.m. Vi har även många besökare från våra grannländer! Jätte kul att se trafiken på sidan, vi förmodar att intervjuerna uppskattas!

Idag firar kyrkan Jesus födelsedag. Vår kalender firar Ruskigs födelsedag! Hurra för Pärra!(se länk) Men ändå några ord om Julafton… Denna dag då kyrkan firar att Jesus föddes. Kort efter födseln i Betlehem blev Jesus själv ett flyktingbarn när Josef och Maria flydde till Egypten. Därför blir intervjun med några ungdomar som bott på Alsike Kloster extra speciell nu den 24e december.(se länk) För mig har det här varit den bästa julkalendern någonsin. Intervjuerna har handlat om skaparglädje, kreativitet och om gemenskap. Julevangeliet menar att Gud har blivit människa genom Jesus och kommit till oss, jag tänker att det säger 2 saker som är intressant just nu… 1 – Att det finns något gudomligt i mänsklig gemenskap, när den är som bäst så har vi nog känt av det i t.ex. ett crew eller kompisgänget. 2 – Guds begreppet innehåller en skapare och därmed också en skapelse. Om vi liknar Gud på något sätt så borde ju det vara i skapandet, kreativiteten och skaparglädjen.

Med de här två orden, gemenskap och kreativitet, önskar jag er alla en riktigt God jul! Ta hand om varandra! / Victor aka Alive

 

+ Idag släpper vi en facebook grupp för Graffiti event, nyheter, skiss-battles m.m. – Klicka här för att kolla in!

+ Glöm nu inte bort att intervjuerna finns här och du kan gå in på vår sida och läsa dem om och om igen.

+ Gouge och Skil skickar en julhälsning till oss!

Kolla in Gouge hemsida – klicka här!